Δύο απουσίες με Καλλιθέα

Χωρίς τους Κουσίδη, Μυρθιανό ο Πανθρακικός στο κυριακάτικο ματς με την Καλλιθέα - Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Σε συνθήκες… παγετού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής (8/1, 15:00) με την Καλλιθέα. Οι «πράσινοι» θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες και θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία επί της Καλλιθέας, όπως και στο ματς Κυπέλλου, όταν είχαν επικρατήσει 3-0.

Ο Κώστας Βασιλακάκης δούλεψε με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων, καθώς και στην εκτέλεση κι αντιμετώπιση στατικών φάσεων. Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος κι ο Γιώργος Νικόλτσης προπονήθηκαν κανονικά, σε αντίθεση με τον Νίκο Κουσίδη, αλλά και τον Δημήτρη Μυρθιανό, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Στην αποστολή του Πανθρακικού συμμετέχουν οι: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Γκιντίδης, Μπουγαΐδης, Κυριαλάνης, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Μήλιος, Πλέγας, Μπεκατώρος, Ψάλτης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ζυγκερίδης.

Παράλληλα, υπάρχει ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα.

«Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πρόκειται να λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο (07/01) από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα από τη 13:30, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα έχουν και τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2016-17/

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP:
20 ευρώ για ενηλίκους
5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Θύρα 1:
10 ευρώ για ενηλίκους
3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!».

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep