Φωνές Κόστιτς για τη διαιτησία

Ο Μίλος Κόστιτς εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πέναλτι που έκρινε τη αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Αχαρναϊκό εις βάρος της ομάδας του. Ο Μίλος Κόστιτς εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πέναλτι που έκρινε τη αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Αχαρναϊκό εις βάρος της ομάδας του.

Σαφείς αιχμές για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου άφησε ο Μίλος Κόστιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Ο τεχνικός του Αχαρναίκού στάθηκε στη φάση του πέναλτι που έκρινε τελικά την αναμέτρηση και υποχρέωσε τους Μενιδιάτες σε ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κόστιτς στην συνέντευξη τύπου: 

«Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ενώ παίξαμε καλά και τα δώσαμε όλα, στο τέλος δεν ξέρω για ποιον λόγο πρέπει πάλι να αναφερθώ στην διαιτησία. Ενώ στην αρχή ο διαιτητής πήγε να δείξει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού, στη συνέχεια άλλαξε την απόφαση του, έδωσε το πέναλτι και αυτό άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Ελέγχαμε το ματς και προσπαθήσαμε πολύ, όταν αγωνιζόμασταν με έντεκα παίκτες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep