«Μας έλειπε μόνο το γκολ»

Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως η ομάδα του Αιγινιακού χρειάζεται ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν αμέσως βοήθεια. Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως η ομάδα του Αιγινιακού χρειάζεται ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν αμέσως βοήθεια.

Ο Περικλής Αμανατίδης είπε πως ο Αιγινιακός είχε τα πάντα στο παιχνίδι του εκτός από την αποτελεσματικότητα.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε πως δεν μπορούν να επηρεάσουν την τύχη που χρειάζεται για να έρθει το γκολ, αλλά για την ικανότητα θα δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν στις προπονήσεις. Οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη μετά την λευκή ισοπαλία με την Καλλονή. 

«Δυστυχώς η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε δεν ανταμείφθηκε. Από την ομάδα έλειπε μόνο το γκολ σε αυτό το παιχνίδι, το γκολ που είναι θέμα τύχης, αλλά και ικανότητας. Στο κομμάτι της τύχης δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά στο κομμάτι της ικανότητας νομίζω ότι υπάρχει φάρμακο και είναι η επιμονή στην δουλειά, στις βασικές αξίες και την αυτοπεποίθηση.
Αυτά πρέπει να τα βρούμε και αν το καταφέρουμε στο τέλος του πρώτου γύρου πιστεύω πως θα είμαστε μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα σταθώ στην πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε. Μπορεί να είμαστε λίγοι, όμως, βρισκόμαστε σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και πιστεύω πως θα έρθουν κάποια παιδιά που θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Αιγινιακού».

Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου τι περιμένετε;
«Πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν πραγματικά. Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και να αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν. Οι ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα που έχει πολλές ιδιαιτερότητες χρειάζονται πολλά στελέχη για να τις βοηθήσουν. Υπάρχει μεταγραφική περίοδος με τα δύο τρίτα του πρωταθλήματος να είναι μπροστά μας. Η ομάδα θα ενισχυθεί και έχει την εμπειρία ο άνθρωπος που ηγείται».


Είχατε πει πως θα αλλάξουν πολλά δεδομένα στον Αιγινιακό. Αυτό αφορά το ρόστερ ή την φιλοσοφία;
«Μίλησα για αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Ότι ήταν να γίνει από την πλευρά των αποχωρήσεων έχει γίνει και τώρα περιμένουμε τις προσθήκες. Αυτό πρέπει να γίνει επειδή έχουμε μείνει με 17 παίκτες και περιμένουμε λοιπόν ξεκάθαρα μια ενίσχυση. Η φιλοσοφία του Αιγινιακού είναι να βγάζει στο γήπεδο αυτό που δουλεύει. Το αποτέλεσμα είναι μια εφήμερη κατάσταση αν δεν έχει πίσω του την δουλειά».

 

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep