Όπλο ο Εύοσμος

Πεντάδα απόντων στον Αγροτικό Αστέρα για το ματς με τον ΟΦΗ. «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα», δήλωσε ο Νίκος Νεντίδης.

Με το 4ο τρίποντο σε ισάριθμα εντός έδρας ματς θέλει να συνδυάσει την πρώτη επίσημη υποχρέωση για το 2017 ο Αγροτικός Αστέρας. Έπειτα από την ήττα από τον Αχαρναϊκό οι «σταχυοφόροι» υποδέχονται τον ΟΦΗ στο «Δημήτρης Κοντικάκης» και με όπλο το αήττητο εντός έδρας θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο τεχνικός, Νίκος Νεντίδης δεν υπολογίζει στους Γκότοβο, Τριανταφυλλάκο, Κυριακίδη, Θεοδωρίδη, Κάμπα. Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Κουκόλης, Χατζής, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Τάι, Έππας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Παπαδημητρίου, Γκέκας.

Ο προπονητής της ομάδας του Ευόσμου ανέφερε σε δήλωσή του σχετικά με την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής: «Θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο για τις ημέρες που προηγήθηκαν. Από εκεί και πέρα εμείς μετά από μία ακόμη διακοπή στο πρωτάθλημα επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του ΟΦΗ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτόν τον αγώνα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά από εκεί και πέρα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Δ. Κοντικάκης» (4/1, 15.00). Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται αύριο από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα). Παράλληλα στη διάθεση του κοινού υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου τα οποία τιμώνται:

Ενιαία τιμή για όλους: 50 €
Εισιτήρια αριθμημένων θέσεων: 60 €
GOLD – Θέσεις επισήμων: 300 €».

Η φανέλα του Τάι

ttt

Ο νεαρός, Νίκος Χρυσοστομίδης ήταν ο νικητής του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού των social media του Αγροτικού Αστέρα. Ο φίλος της ομάδας του Ευόσμου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στο «Δ. Κοντικάκης» και παρέλαβε από τον Τάι την υπογεγραμμένη φανέλα του.

Last modified onΤρίτη, 03 Ιανουάριος 2017 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep