Μεταγραφικός... πυρετός

Έκλεισε Βασιλείου, περιμένει Έγκον, μιλάει με Μοσχάκη, Ράσιτς ο ΑΟ Χανιά

Μετά τις αποχωρήσεις, ξεκινά η ενίσχυση του ρόστερ του ΑΟ Χανιά, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε μεταγραφικό πυρετό. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου Έγκον προχωρά και άμεσα ο παίκτης αναμένεται στην Κρήτη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παράλληλα, συμφώνησε με τον ΑΟΧ ο Κώστας Βασιλείου. Ο 25χρονος ύψους 1,92μ. αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Μεγαλόπολης, έχοντας φέτος 12 συμμετοχές, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους». Ο Αθηναίος στόπερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Σμύρνης, Οδυσσέα Κορδελιού, Αστέρα Μαγούλας και Αστέρα Βάρης.

Ο ΑΟ Χανιά βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Στέφαν Ράσιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ελάχιστα στους «κυανέρυθρους» και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» ενδιαφέρονται και για τον Γιώργο Μοσχάκη, ο οποίος αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 27χρονος μέσος έχει μόλις μια συμμετοχή φέτος στους «κιτρινόμαυρους». Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Θερμαϊκό Θέρμης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας, Πανθρακικό και Τρίκαλα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep