Δείπνο με τους βετεράνους

Διοίκηση και βετεράνοι του Αγροτικού Αστέρα δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης (20/12).

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα συζήτησαν το βράδυ της Τρίτης (20/12) διοίκηση και βετεράνοι των «σταχυοφόρων». Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», το δείπνο αυτό ήταν μία ευκαιρία για να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δύο πλευρές:

«Μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά η διοίκηση και οι βετεράνοι της ομάδας είχαν το βράδυ της Τρίτης. Ως μια ενιαία οικογένεια ο πρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Θεοδωρίδης, ο τεχνικός διευθυντής, Άκης Στολτίδης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Βράκας υποδέχτηκαν τις μεγάλες δόξες της ομάδας μας και συζήτησαν για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, το παρελθόν αλλά και το μέλλον του».

Κλήρωση για φανέλα του Τάι

Η ομάδα του Ευόσμου, τέλος, θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό μέσα από τα social media και θα κληρώσουν μία φανέλα του Βραζιλιάνου Τάι. Όπως ενημέρωσε:

«Το 2016 αποχωρεί σε λίγες ημέρες και ο Αγροτικός Αστέρας χαρίζει σε όλους εσάς μια φανέλα του Τάι με την υπογραφή του. Η κλήρωση θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου και για να μπείτε σε αυτή η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα social media της ομάδας μας.

Μπείτε στο επίσημο γκρουπ στο Facebook και αφού εγγραφείτε (κάνοντας like), κάνετε like στο θέμα γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και το κοινοποιείται στον τοίχο σας για να ενημερωθούν όλοι οι φίλοι της ομάδος μας. Ή Μπείτε στο επίσημο γκρουπ μας στο Twitter και αφού εγγραφείτε (κάνοντας like), κάνετε like και retweet γράφοντας επίσης το ονοματεπώνυμό σας».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 22:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep