«Εντυπωσιακά πράγματα»

Κορυφή, μηδέν παθητικό και πρόκριση στους «16» φάνταζαν δύσκολα στη Λαμία το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Οπωσδήποτε ενίσχυση θέλει η Λαμία λόγω και των διαδοχικών αγώνων των Ιανουάριο. Αυτό τόνισε ο Μπάμπης Τεννές μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Καλλιθέας. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, παραδέχτηκε ότι κακώς ακυρώθηκε το πέναλτι του Βάντερσον και μίλησε για τα εντυπωσιακά πράγματα που έχει πετύχει η ομάδα του. Αναλυτικά δήλωσε:

«Η ομάδα μας κλείνει το 2016, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακά πράγματα. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν έχει δεχτεί γκολ, παίζει καλά, έχει κάνει πρόκριση στους «16», πράγματα που το καλοκαίρι φάνταζαν λίγο έως πολύ δύσκολα. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια παρότι δεν έπιασαν την απόδοση προηγούμενων αγώνων, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένοι, γιατί ο εκνευρισμός που μεταφέρθηκε σε αυτούς, σε μένα, στον κόσμο δεν είχε να κάνει τόσο πολύ, ούτε με την ικανότητα του αντιπάλου, ούτε με τις δικές μας ικανότητες. Είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τη διαιτησία.

Είναι η πρώτη φορά που εμείς έχουμε πάράπονα πάρα πολλά και για πολλές φάσεις. Ο Βάντερσον ισχυρίζεται ότι σταμάτησε πολύ πριν από τη μπάλα και ότι αυτό επιτρέπεται. Η πραγματικότητα, όμως είναι, να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη ότι πρώτα έπεσε ο τερματοφύλακας και μετά σούταρε. Και η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή».

Για τις μεταγραφές είπε:

«Ό,τι και αν κάνουμε θα το μάθετε από την ομάδα. Όλα τα άλλα που γράφονται, γνωρίζετε πολύ καλά ότι μπορεί να είναι παιχνίδια μάνατζερ, δημοσιογράφων, κολλητών... Θα προσπαθήσουμε και θα πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυσουμε την ομάδα μας, γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο και θέλει ενίσχυση».

Ο Τεννές έκλεισε με μία ευχή:

«Θέλω να ευχηθώ υγεία, καλές γιορτές και για τον κόσμο της Λαμίας και για μας μακάρι και το 2017 να συνεχίσουμε όπως τελειώνει αυτή η χρονιά».

Ο Ανέστης Αναστασιάδης είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα με νέα παιδιά που μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν όπως σε προηγούμενα ματς. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όπως η κούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά το σπουδαίο είναι πως καταφέραμε να κερδίσουμε και να κλείσουμε τη χρονιά ψηλά με όλα αυτά τα ρεκόρ. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μας μπει το 2017, όπως το 2016 που κλείσαμε».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep