Ελλιπής στη Λέσβο

Αναχώρησε για τη Μυτιλήνη η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το αήττητο εκτός έδρας καλείται να διευρύνει η Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η θεσσαλική ομάδα αντιμετωπίζει την Παρασκευή (23/12, 15:00) την ΑΕΛ Καλλονής και θα τα δώσει όλα για θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να καλύψει το έδαφος από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Κισσαμικό.

Η ΑΣΑ στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχει αποσπάσει ισοπαλία στην Κομοτηνή και έχει επικρατήσει στο Αιγίνιο. Ωστόσο, γνωρίζει πως πρέπει να πάρει αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί στον πίνακα.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αναχώρησε το μεσημέρι για τη Λέσβο και έχει μπροστά της ένα ταξίδι - Οδύσσεια, ενώ παράλληλα έχει και απουσίες. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι ο Μπιτέλης λόγω ασθένειας δεν θα είναι διάθεση του Γιάννη Μάγγου. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κουτσόπουλος και οι Τζάνης, Μοσχάκης.

H αποστολή: Πρίφτης, Γεωργατζάς, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Τσόπελας, Μπλέντι, Ζδράβος, Μάιγκα, Φέτσης, Τσιλούλης, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Μυργιώτης, Ντάνκουα, Τζέκος, Ντιάτα.

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep