«Κίνητρο ο Ολυμπιακός»

Να δείξει ότι αξίζει μια θέση στη Super League θα έχει ο Άρης στα ματς Κυπέλλου

Την ευκαιρία να δείξει ο Άρης ότι αξίζει να βρίσκεται στη Super League θα έχει στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτό τόνισε ο Μπάμπης Παυλίδης, με δηλώσεις του στον Arena fm.

Ο μέσος των «κίτρινων» αναγνώρισε τις δυσκολίες της κλήρωσης κόντρα στον πρωταθλητή, ενώ αναφέρθηκε και το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παυλίδη:

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να μπούμε όπως μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Σαν πρώτο άκουσμα ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι κίνητρο να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Θα αποδείξουμε ότι όντως αξίζουμε να είμαστε στη Super League. Ο κόσμος είναι δίπλα μας. Ένας στόχος που έχουμε βάλει είναι να γεμίσουμε το γήπεδο.

Για το ματς με τον ΑΟΤ: «Τα Τρίκαλα είναι ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Μπήκαμε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο δεύτερο μας αιφνιδίασαν. Σταθήκαμε στα πόδια μας και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε το γυρίσαμε και κερδίσαμε. Η ομάδα έχει προσωπικότητα και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι».

Για το ρόστερ του Άρη: «Η ομάδα έχει παίκτες Super League και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει,. Έχει παίκτες προσωπικότητες. Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά τις νίκες. Περιμένουμε το ματς με τα Χανιά για να κάνουμε καλές γιορτές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep