Πρόβλημα με Αναστασίου

Ο Αντώνης Αναστασίου έχει ένα χτύπημα στον γοφό και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα συμμετάσχει στο ματς του Αχαρναϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Αντώνης Αναστασίου έχει ένα χτύπημα στον γοφό και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα συμμετάσχει στο ματς του Αχαρναϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Αχαρναϊκός εκτός από τους βαθμούς της νίκης έχασε και τον Αντώνη Αναστασίου.

Εκτός από την πικρή γεύση της απώλειας μια νίκης που θα μπορούσαν να είχαν πάρει μέσα στο Αίγιο, οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού μετρούν και τις απώλειες τους από την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο. Ένα χτύπημα στον γοφό του Αντώνη Αναστασίου πρέπει να αξιολογηθεί ώστε να γνωρίζουν αν ο 20χρονος αμυντικός θα μπορεί να έτοιμος για το εντός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα την Πέμπτη (22/12).

Οι ημέρες είναι λίγες και το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με αποτέλεσμα να θελήσει και το τεχνικό επιτελείο να διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του. Από την άλλη πλευρά ο Άγγελος Καραντασιάδης μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά χρειάζετα χρόνο για να ανεβάσει ρυθμούς και έτσι ο 24χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ερχόμενο ματς του Αχαρναϊκού.

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep