«Μας άξιζε ο βαθμός»

Ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε πως η ομάδα του αξίζει περισσότερα από όσα παίρνει τελικά στα παιχνίδια της, τόσο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και με την Λαμία. Ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε πως η ομάδα του αξίζει περισσότερα από όσα παίρνει τελικά στα παιχνίδια της, τόσο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και με την Λαμία.

Αδικη χαρακτήρισε την ήττα του Αιγινιακού από τον Απόλλωνα ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Απόλλωνα και τόνισε πως στην συνέχεια του πρωταθλήματος οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Το δίκαιο θα ήταν να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, κινδυνέψαμε και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Από λεπτομέρεια δεν έγινε το 2-1.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τη Λαμία και με τον Άρη. Δικαιούμαστε παραπάνω από πέντε πόντους. Λόγω ατυχίας χάσαμε σήμερα, αλλά θα το πάρουμε από κάπου αλλού. Θα ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αιγινιακός συνεχώς ανεβαίνει».

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep