Με Γουναρίδη στον άσο

Την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές θα κυνηγήσει ο Αγροτικός Αστέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Με συγκομιδή ενός πόντου έκλεισε ο Αγροτικός Αστέρας τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα. Έτσι, τη Δευτέρα (19/12) καλείται να κάμψει την αντίσταση του Πανσερραϊκού στο «Δ. Κοντικάκης» και να κερδίσει θέσεις στη βαθμολογία. Ωστόσο, ο τεχνικός, Νίκος Νεντίδης έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών.

Εκτός του Κυριακίδη η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάι και τους Τεγούση, Γιακουμή που έχασαν τις τελευταίες προπονήσεις. Έτσι, στον άσο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Στέφανος Γουναρίδης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Η αποστολή: Γουναρίδης, Κάμπας, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Γκότοβος, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Γκέκας, Παπαδημητρίου, Έππας, Ουνγιαλίδης.

Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα (19/12, 11:00 - 15:00) από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της θύρας 1.

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep