«Μεγάλη προσοχή»

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας δεν αποπροσανατολίζονται από τις απουσίες του Κισσαμικού.

Αξία στην εκτός έδρας νίκη (3-0) απέναντι στον Αιγινιακό θέλει να δώσει η Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (18/12, 13:30). Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Κισσαμικό και καλούνται να επικρατήσουν για να διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις από το «βαρύ» 6-0 από την Κέρκυρα στο Κύπελλο. «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση», σημείωσε στο FL News ο προπονητής, Γιάννης Μάγγος και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Μετά την τελευταία προπόνηση το Σάββατο (17/12) ανακοινώθηκε η 19άδα και εκτός πλάνων έμειναν οι Τζάνης, Βουκομάνοβιτς, Ζδράβος, Καλλιβωκάς, Μυργιώτης, Τζέλλος και Γεωργατζάς.

Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Τσόπελας, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Μπιτέλης, Υφαντής, Σμίλτος, Φέτσης, Μούτσα, Μοσχάκης, Ντάνκουα, Τζέκος, Ελ Σαγιένρ, Ντιατά, Τσιλούλης, Ξέρρας.

«Να αναλογιστούν τις ευθύνες»

Στην ήττα από την Κέρκυρα στάθηκαν με ανακοίνωσή τους οι «Ultras Gate 3» και ζήτησαν από όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Μετά την φοβερή εμφάνιση της ομάδας στο Αιγίνιο παίρνοντας το διπλό, φτάνουμε στην αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα. To καλοκαίρι είπαμε κάποιες αντρικές κουβέντες στην προπόνηση στο Σταυρό και ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα, ό,τι είχαμε να το πούμε το είπαμε στην αρχή και μάλλον κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Στις προηγούμενες παλικαρίσιες εμφανίσεις δώσαμε μπράβο και συγχαρητήρια αλλά στο 0-6 έτσι όπως έγινε και ό,τι έγινε δεν μπορούμε να το περάσουμε έτσι. Απαιτούμε να αναλογιστούν ΟΛΟΙ τις ευθύνες της ήττας και αναφερόμαστε στον κύριο προπονητή για τις επιλογές του και σε μερικούς παίχτες.

Ένα εντελώς άδειο γήπεδο και μία ομάδα που αγωνίζεται με κιτρινόμαυρη φανέλα χωρίς πάθος και ψυχή μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό δεν λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Η ζωγραφιά στον τοίχο όταν μπαίνουν οι παίχτες στο γήπεδο «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» και το πανό με το σύνθημα «ΑΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ» δεν είναι για τις φωτογραφίες, είναι η ιστορία της πόλης.

Με τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου στρέφουμε τα βλέμματα στο πρωτάθλημα και προέχει το ματς της Κυριακής με τον Κισσαμικό στο στάδιο όπου πρέπει να πάρουμε τον άσσο».

Last modified onΣάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep