Έκλεισε με ήττα η Καλλονή

Η Καλλονή αποχαιρέτησε τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Η Καλλονή αποχαιρέτησε τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-1 της Καλλονής στην Μυτιλήνη και πέρασε με τρεις νίκες στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αναμέτρηση της Καλλονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είχε τυπικό χαρακτήρα και για τους δύο αντιπάλους και αυτό φάνηκε με το παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο με την ένταση που έβγαλαν οι δύο ομάδες. Μετά από 90 λεπτά... χαλαρού αγώνα η ηπειρωτική ομάδα επικράτησε με 3-1, αφού πήρε προβάδισμα μετά από ελάχιστα λεπτά αγώνα.

Ο Γιάκος (5') άνοιξε το σκορ και ο Γαρουφαλιάς (42') πριν κλείσει το ημίχρονο είχε δώσει δύο γκολ προβάδισμα. Η κεφαλιά του Σκόνδρα (62') έγραψε το 3-0 για τον ΠΑΣ και η Καλλονή απλά μείωσε σε 3-1 με τον Τριανταφύλλου. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την απόλυτη κατοχή, αλλά στο δεύτερο πήραν την μπάλα στα πόδια τους και οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα να... γυρίσουν το ποσοστό υπέρ τους σε 52-48 τοις εκατό.

Το βλέμμα των «κυανέρυθρων», βέβαια, στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» παρατάχθηκαν με πολλούς νεαρούς και υπηρεσιακό τον Δημήτρη Γαβαλά, οπότε καλούνται να προσλάβουν τεχνικό και να κοιτάξουν πώς θα μπορέσουν να κερδίσουν θέσεις στη βαθμολογία έπειτα από το κακό ξεκίνημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ                      Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: 83' Τριανταφύλλου - 5' Γιάκος, 42' Γαρουφαλιάς, 62' Σκόνδρας

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Τζελίδης, Σάββα, Αποστόλου, Γιουκαρής (56' Γιώργου), Χιντασέλι (74' Γκαμάγκας), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης (67' Τριανταφύλλου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Ναδάλες, Μαυροπάνος (66' Μασούρας), Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Νικολιάς, Βιντάλ, Δώνης, Φερφελής, Γιάκος.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχελής (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Μήταρης (Αν. Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 02:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep