Ροτέισον και δοκιμές

Χρήσιμα συμπεράσματα από το ροτέισον και τις δοκιμές έβγαλε ο Νίκος Αναστόπουλος στο ματς του Άρη με τη Βέροια

Σαν ευκαιρία για δοκιμές και ροτέισον αντιμετώπισε ο Νίκος Αναστόπουλος το παιχνίδι με τη Βέροια για το Κύπελλο. Ο Άρης πήρε το εισιτήριο για τους «16» με τον 58χρονο τεχνικό να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ως τώρα, ενώ έκανε και δοκιμές, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το 0-0 του αγώνα, ενδεχομένως να μην άφησε ικανοποιημένο τον Αναστόπουλο, αλλά έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι Βουτσιάς, Ντόγος και Αναγνωστόπουλος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος και άφησαν καλές εντυπώσεις, δείχνοντας πως βρίσκονται σε ετοιμότητα, όταν κληθούν να βοηθήσουν.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει, αν και προερχόταν από μια επιθετική έκρηξη στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσει να το δουλέψει ο Αναστόπουλος, ωστόσο στο μηδέν συνέβαλαν και οι πολλές αλλαγές. Παράλληλα, έκανε και δοκιμές σε θέσεις, βάζοντας τον Μπούρμπο ως χαφ, όπως είχε κάνει και στα φιλικά.

Πλέον οι «κίτρινοι» θα στρέψουν την προσοχή τους στο δύσκολο κυριακάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep