Τέλος ο Μασάδο

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Ούγκο Μασάδο

Η λύση της συνεργασίας του Ούγκο Μασάδο με τον ΟΦΗ ανακοινώθηκε την Τετάρτη (14/12). Ο 34χρονος Πορτογάλος μέσος δεν υπολογιζόταν στα βασικά πλάνα του Νίκου Νιόπλια και μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη, αποφασίστηκε το διαζύγιο.

Ο Μασάδο αποκτήθηκε το καλοκαίρι, προερχόμενος από μια γεμάτη χρονιά στον ΑΟ Χανιά, αλλά είχε μόλις μια συμμετοχή με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και τρεις ολιγόλεπτες στο Κύπελλο. Ο έμπειρος μέσος θα χαιρετίσει τους συμπαίκτες του στην προπόνηση και θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ούγκο Μασάδο δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος μέσος συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Σταύρο Λαμπράκη και οι δυο πλευρές αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο Μασάδο την Τετάρτη (14/12) το απόγευμα θα αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στην προπόνηση και αναχωρεί για την Πορτογαλία.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Ούγκο Μασάδο, για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep