«Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό»

Ο Πανελευσινιακός έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος κόντρα στον Άρη και εκτόξευσε «βέλη» σε βάρος του διαιτητή Νεοφυτιάδη.

Νέα ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Όπως στα περισσότερα από τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, έτσι και μετά την ήττα (3-1) από τον Άρη έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και τόνισε ότι: «Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ στην Β' Εθνική»
{2ος Κυκλος-Επεισόδιο 5}

Άλλο ένα «επεισόδιο» του «σίριαλ» έφτασε στο τέλος του. Νωρίς ακόμα, αλλά το «εργο» ίδιο, απαράλλαχτο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οι μαύρες σελίδες της διαιτησίας συνεχίζουν να γράφονται... Οι ρόλοι γνωστοί και οι σκηνοθέτες επαγγελματίες. Μα φυσικά.. στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ανήκουν;!
Οι Έλληνες διαιτητές έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν ποιο ψάρι πρέπει να «παχύνει» και ποιο πρεπει να «αδυνατίσει». Ο κανόνας «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» θα μπορούσε να είναι το «μότο» της διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι και σήμερα το καρέ της διαιτησίας με αρχηγό τον Κύριο Νεοφυτιαδη, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα και προηγήθηκαν με 1-0, στάθηκε ικανή να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Το 1-0, και το 2-0 έγινε 1-3. Καθαρο πέναλτι υπερ μας και κόκκινη στον αντίπαλό έγιναν... καπνός και αντικαταστάθηκαν εύκολα από ανύπαρκτα φάουλ κοντα στην περιοχή μας, με αποτελεσμα εννοείται πιθανό ως... σίγουρο τέρμα από τον αντίπαλο. Δυστυχως δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε μια ομάδα με υπεράριθμους παίκτες.

Η διαιτησία του κυριου Νεοφυτιαδη ήταν πολύ κακή. Όπως κακή ήταν και η σκέψη του να ακυρώσει γκολ του αντιπάλου για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ξέρουμε, καταλαβαίνουμε. Ευτυχώς τα παιχνίδια βιντεοσκοπουνται όλα και προκαλούμε τον οποιοδήποτε να αποδείξει το αντίθετο από αυτά που λέμε.
Τέτοιες διαιτησίες δημιουργούν προβλήματα τα οποία δεν προάγουν το άθλημα, αλλά και δεν δικαιωνουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων αθλητών όπως και το ενδιαφέρον και την συμπεριφορά παραγοντων και φιλάθλων. Εμείς σήμερα νιώθουμε νικητές και υπερήφανοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Η δικαίωση θα έρθει και παλι. Ως εδώ».

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep