Με 19άδα στο Αιγίνιο

Ο Στέργιος Δημόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Το FL News αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12) την πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο οποίος αθώωσε τον Στέργιο Δημόπουλο παρότι ο αμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο αμυντικός της ΑΣΑ, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/12, 15:00) με τον Αιγινιακό, αφού προηγουμένως η ΠΑΕ έλαβε σχετική διαβεβαίωση από τη λίγκα ότι δεν θα προκύψει ζήτημα με τη συμμετοχή του.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε η θεσσαλική ομάδα να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση μετά από 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και άφησε εκτός τους Ελ Σαγιέντ, Βουκομάνοβιτς, Ζδράβο, Καλλιβωκά, Μυργιώτη και Γεωργατζά. Συγκεκριμένα, στη διάθεσή του βρίσκονται οι: Κουτσόπουλος, Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Τζάνης, Τσόπελας, Μπλέντι, Μάιγκα, Φέτσης, Μοσχάκης, Μπιτέλης, Τσιλούλης, Υφαντής, Ξέρρας, Ντάνκουα, Τζέκος, Ντιάτα.

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 00:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep