Απειλεί με μηνύσεις! (photos)

Η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις» μιλά για ανευθυνότητα της Football League.

To παιχνίδι ΟΦΗ - ΑΟ Χανιά έχει προγραμματίσει να καλύψει η Κρήτη TV την Κυριακή (11/12). Η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις ΑΕ» συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου, αφού προηγουμένως ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε λάβει σχετική άδεια από τη διοργανώτρια. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα «neakriti.gr» φιλοξενείται η σχετική σύμβαση που υπεγράφη στις 8 Δεκεμβρίου...

simf1

simf2

Παρόλα αυτά η συμφωνία της λίγκας με την ΕΡΤ δημιούργησε... μπάχαλο. Και αυτό γιατί η ενημερώση του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι το κρατικό κανάλι ετοιμάζεται να καλύψει το συγκεκριμένο ματς χωρίς να δίνεται η παραμικρή επίσημη ενημέρωση από πλευράς διοργανώτριας!

Η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις» απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά και έκανε λόγο για ανευθυνότητα της Football League. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από τους αρμοδίους προς την «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις.

Και ρωτάμε κ.κ. της Football League και της ΠΑΕ ΟΦΗ:

-Πόση προχειρότητα και ανευθυνότητα πια στο πρωτάθλημα της Football League;

-Έχετε αναλογιστεί ότι το τηλεοπτικό κοινό και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που εμπιστεύονται την Κρήτη TV δεν φταίνε σε τίποτα;

-Γνωρίζετε ότι για την παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος έχει κινητοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός και έχουν επιτευχθεί συμφωνίες;

-Ποιος θα αναλάβει το κόστος της ανευθυνότητας σας;

Η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις», εφόσον επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέουν, θιγμένη από την ανακολουθία των υπευθύνων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep