Με Βουό στα Τρίκαλα

Χωρίς τους Κώτσιο, Μίκιτς αναχώρησε για τα Τρίκαλα ο ΟΦΗ

Έτοιμος να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (7/12, 15:00) με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Βουό, αλλά όχι τους ανέτοιμους Κώτσιο, Μίκιτς. Επίσης, εκτός πλάνων έμειναν και οι Μασάδο, Χίσι, Ροβίθης, Βρεττός, Κασμερίδης, Τουγλής, Μανιαδής και Κοντογιάννης.

Στη 18άδα των «ασπρόμαυρων» συμμετέχουν οι: Δαύκος, Δερμιτζάκης, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Χαντί, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μάνος, Μπολάκης, Όγκμποε.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την προπόνηση γευμάτισε στο Galaxy. Το μεσημέρι αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με πούλμαν για τα Τρίκαλα.

Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12), η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την Πέμπτη (8/12) το πρωί θα «πετάξει» για Ηράκλειο και με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά.

Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε την Τρίτη (6/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Παύλος Μητρόπουλος. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1/1/2017, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Ο Μητρόπουλος προέρχεται από συνεχόμενη αγωνιστική παρουσία στην σουηδική Ακρόπολις και η εκτίμηση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep