«Ο καθένας... με τα του οίκου του»

Ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού έβγαλε η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά. Ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού έβγαλε η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά.

Ο ΑΟ Χανιά απάντησε στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς και εκφράζει έκπληξη και απορίες, ενώ ξεκαθαρίζει πως η φιλοξενία της ήταν άψογη.

Ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά προκάλεσε η έκταση που πήρε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η ανάρτηση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που εξέφρασαν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα παράπονά τους για την φιλοξενία και τις τιμές των εισιτηρίων που κλήθηκαν να πληρώσουν. Η ανακοίνωση έχει σκοπό να δώσει επίσημη και ξεκάθαρη απάντηση από την πλευρά της ΠΑΕ και καταλήγει πως θα χαρεί να φιλοξενήσει πάλι την ομάδα του Ολυμπιακού.

«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ δηλώνει την απορία και την έκπληξη της για την ανάρτηση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράχθηκαν από τα ΜΜΕ. Δηλώνει δε ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε προκαθορισμένη θύρα, παραδίδοντας εισιτήρια σε τιμή που ήταν προγενέστερα γνωστή σε αυτούς και στο άτομο που οι ίδιοι, ορθώς η λανθασμένα, καθόρισαν. Ομοίως, η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή του Ολυμπιακού.

Ως προς τις παραινέσεις για τα διοικητικά της ομάδας μας, νομίζουμε ότι καλό είναι ο καθένας να ασχολείται με τα του οίκου του και να αποφεύγει απαξιωτικές και προσβλητικές αναφορές για άλλους που δεν προσθέτουν τίποτα απολύτως.

Πέραν αυτού, τους ευχαριστεί για άλλη μία φορά για την άψογη συμπεριφορά τους στην έδρα της ομάδας μας-το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων- και ελπίζει ότι σύντομα θα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί ξανά την ομάδα του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του και να τιμήσει και άλλον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού -όπως τον Πέτρο Μαρινάκη – για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ θα συνεχίσει την άψογη φιλοξενία των «αντιπάλων» μόνο μέσα στο γήπεδο ομάδων και φιλάθλων, θα επαναλάβει δε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τις προσκλήσεις σε ομάδες των Χανίων και σε μαθητές σχολείων της πόλεως. Σε αντεγκλήσεις ανακοινώσεων και τεχνητή ένταση -και μάλιστα μέσα στην ίδια την πόλη μας-δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε κατά κανένα τρόπο, άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι εμείς το βλέπουμε. Όλοι αύριο στο Μάλεμε στον κρίσιμο αγώνα με Αχαρναΐκό, στις τρεις το μεσημέρι, να δώσουμε δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 03:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep