Βαριά του ΟΦΗ η φανέλα

Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος που τον βάζει σε τροχιά πρόκρισης. Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος που τον βάζει σε τροχιά πρόκρισης.

Νίκη 2-1 με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού για την ομάδα της Κρήτης που συνδύασε ουσία και γόητρο.

Ο ΟΦΗ έκανε την υπέρβαση στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπέργκ, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Κρήτης ήταν ο Βουό που ουσιαστικά έκανε τις δύο φάσεις που έφεραν τη νίκη για τον ΟΦΗ. Αρχικά κέρδισε το πέναλτι στο 68ο λεπτό στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Κοτσόλη, ενώ στο 84ο λεπτό έβγαλε πάσα μισό γκολ στον Όγκμποε που πέρασε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού για το 2-1.

Πλέον στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση, με την ομάδα του ΟΦΗ να αυξάνει τις πιθανότητές της για είσοδο στους 16 του θεσμού, αφού - υπό προϋποθέσεις - ακόμη και με ισοπαλία με τον Ηρακλή στην Κρήτη την τελευταία αγωνιστική περνά στην επόμενη φάση.

Αξιοσημείωτο ότι ο Όγκμποε, που έβαλε το 2ο γκολ, μπήκε ανήμερα του αγώνα στην αποστολή, στη θέση του Ράντι!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1 
ΣΚΟΡΕΡ: 69' πεν. Χαντί, 84' Όγκμποε - 31' Μπεργκ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεβ (86' Κιάσσος), Όστοϊτς, Βουό (92' Ροβίθης), Χαντί, Μίκιτς, Μπουρσέλης (66' Όγκμποε), Κομεσίδης, Αντουκόρ, Βαλλιάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Ρέις (70' Ρινάλντι), Ιμπάρμπο (57' Χουλτ), Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο (78' Βιγιαφάνες), Εμποκού, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καλφάκης (Χανίων)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep