Ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι

Ο Πανθρακικός ητήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό, αλλά με λανθασμένη διαιτητική απόφαση.

Ο Πανθρακικός παρατάχθηκε με απουσίες στο Αγρίνιο, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και παρότι δεν κατάφερε να ζορίσει τον Παναιτωλικό, στάθηκε αξιοπρεπώς. Έχασε 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι, αφού ο Ρουσσάκης έκανε χέρι, αλλά εκτός περιοχής. Στο 12' ο Ουάρντα εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα και το σκορ αυτό έμεινε μέχρι τέλους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από την ομάδα της Κομοτηνής και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, σε δύο καλές στιγμές. Η μία με την κεφαλιά του Τομανέ στο 19', την οποία εξουδετέρωσε ο Γκαραβέλης, και η δεύτερη στο 39', όταν το σουτ του Λεντέσμα έξω από την περιοχή χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Ο Πανθρακικός δυσκολευόταν αισθητά να πάρει μέτρα για να απειλήσει, αφού τα «καναρίνια» πίεζαν ψηλά. Στο 50' το σουτ του Κουσίδη πέρασε άουτ, ενώ η φιλόδοξη προσπάθεια του Πετρούση να «κρεμάσει» τον Κριστιάνο μακριά έξω από την περιοχή, δεν έφερε αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο β' μέρος να έχουν την υπεροχή, στο 71' ο Μπεκατώρος έφευγε μόνος απέναντι στον Πορτογάλο κίπερ αλλά κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και τέλος, το καλό σουτ του Κλέσιο στο 93' απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

Ο Πανθρακικός παρά την ήττα έχει μείνει σε τροχιά πρόκρισης, μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα απέναντι στην Καλλιθέα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (70' Βασιλούδης), Ουάρντα (76' Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (63' Κουτρομάνος), Τομανέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πετρούσης (67' Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (77' Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63' Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

Η βαθμολογία
(7ος όμιλος)
1. Ατρόμητος 3 (1-0)
2. Πανθρακικός 3 (3-1)
3. Παναιτωλικός 3 (1-1)
4. Καλλιθέα 0 (0-3)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep