Τους πάγωσε ο Αιγινιακός!

Ο Αιγινιακός πέρασε με νίκη μέσα από την Βέροια για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αιγινιακός πέρασε με νίκη μέσα από την Βέροια για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αιγινιακός νίκησε 1-0 τη Βέροια εκτός έδρας και θέλει ανάλογο αποτέλεσμα επί του Αστέρα Τρίπολης για να πάρει το εισιτήριο στους «16».

Η πρώτη νίκη ομάδας της Football League σε βάρος αντιπάλου από μεγαλύτερη κατηγορία είναι γεγονός! Θύτης ο Αιγινιακός και θύμα του η Βέροια, με την ομάδα της βόρειας Πιερίας να επικρατεί 1-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και να διαμαρτύρεται δίκαια για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε!

Η γηπεδούχος μπορεί να είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά ο Αιγινιακός κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του με τις καλές επεμβάσεις του Θανάση Τόλιου και τα δοκάρια που τον έσωσαν δύο φορές (33' Λινάρδος - 44' Μπαλάφας). Οι γηπεδούχοι, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν τις ίδιες δυνάμεις και όσο κυλούσε ο χρόνος αυξήθηκε και η προσπάθεια των «κυανόλευκων» να βγάλουν κόντρα επιθέσεις και να πάρουν σπουδαία νίκη.

Η νίκη για την ομάδα της Πιερίας θα μπορούσε να έχει έρθει νωρίτερα, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ασίγκμπα στον Ζγκούρι στο 66ο λεπτό. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 84ο λεπτό ο Ζούρκος με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής της Βέροιας μετά από ιδανική αντεπίθεση του Αιγινιακού. Στην βαθμολογία πλέον Άρης και Αστέρας Τρίπολης βρίσκονται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς και ο Αιγινιακός θα παλέψει για πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική που θα υποδεχθεί την ομάδα της Αρκαδίας. Mε αυτό το αποτέλεσμα η Βέροια είναι οριστικά εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ ο Αιγινιακός παίρνει την πρόκριση μόνο με νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΣΚΟΡΕΡ: 84' Ζούρκος

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα (73' Μελίσσης), Χαροντάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας (80' Παπαστεριανός), Άρτσε (63' Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Βίτι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Κυζιρίδης (78' Γκατσολάρι), Γκούρτσας (87' Μουκίδης), Ζούρκος, Ονουάτσι (71' Ρανγκέλοφ), Ζγκούρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep