Πέτυχαν διάνα με Φιλίπε

Ικανοποίηση στον Αγροτικό για την επιλογή τους να αποκτήσουν τον Γιόναταν Φιλίπε. Φορτσάτος ο Δεινόπαπας.

Το καλοκαίρι ο Αγροτικός Αστέρας κίνησε τις διαδικασίες να αποκτήσει τον Γιόναταν Φιλίπε. Εκ των αποτελεσμάτων, έστω και αν ακόμα πρόκειται για αρχή, οι άνθρωποι της ομάδας του Ευόσμου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έχει βοηθήσει όχι μόνο με τα γκολ του, αλλά με τη συνολική του εικόνα.

Σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος ο 28χρονος έχει σημειώσει 2 γκολ, ενώ με την παρουσία του στα παιχνίδια δείχνει πως κύριο μέλημά του είναι να βοηθήσει την ομάδα και όχι καθαρά η δική του διάκριση.

Εντυπωσιακό όμως είναι και το ξεκίνημα του Θανάση Δεινόπαπα στο πρωτάθλημα. Στο επιβλητικό 5-3 απέναντι στην Καλλιθέα ο 28χρονος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ. Πλέον σε τρία επίσημα παιχνίδια έχει σημειώσει 4 γκολ. Με δύο ακόμη τέρματα θα έχει καταφέρει να γίνει η εφετινή, η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

* Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μετά τη χθεσινή νίκη επί της Καλλιθέας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έχουν μπροστά τους τον αγώνα κυπέλλου της Τρίτης (29/11, 15.00) στο "Δ. Κοντικάκης" με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα κι έτσι σήμερα έδωσαν κανονικά το "παρών" στις εγκαταστάσεις του Ωραικάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη χθεσινή συνάντηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Εκτός έμεινε ο Γκότοβος η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο.

Last modified onΚυριακή, 27 Νοέμβριος 2016 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep