«Είχαμε... ψηλώσει»

Η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε κακό στην Καλλονή, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας.

Την απειρία και τον ενθουσιασμό μετά το αποτέλεσμα στην Κρήτη «πλήρωσε» η Καλλονή σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα. Ο προπονητής της ομάδας της Λέσβου δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από τη Λαμία:

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι ψάχνεις πολλές δικαιολογίες. Εγώ δεν θα το κάνω, αλλά μετά το αποτέλεσμα και την παρουσία που είχαμε στην Κρήτη η διακοπή πάλι μας έκανε κακό. Είδα κάτι ανάλογο με τον Αχαρναϊκό. Αυτό είναι το λιγότερο. Κάναμε κακό παιχνίδι. Δεν ήταν η ομάδα μας να χάσει έτσι. Άλλα σχεδιάσαμε, δεν μας βγήκαν. Η Λαμία έχει έμπειρους παίκτες, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της και πέτυχε αυτή τη νίκη.

Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά δεν είναι αυτή η ομάδα που είδατε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα αυτή που δημιουργούμε. Είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω. Σήμερα απλώς χάσαμε ένα παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας. Εύχομαι να μην έχουμε άλλες διακοπές. Πιστεύω ότι αυτά θα μας συνετίσουν.

Την απειρία μας και τον ενθουσιασμό μας τον πληρώσαμε, γιατί μετά το αποτέλεσμα στον ΟΦΗ είχαμε ψηλώσει. Η απειρία, γιατί αυτό είναι που δεν πρέπει να πληρώσουμε στη διάρκεια, να διορθώσουμε τα λάθη και να γίνουμε αυτή η ομάδα που σχεδιάζουμε. Η δική μας ομάδα είναι για άλλα πράγματα και θα το δείτε.

Είμαστε στενοχωρημένοι άλλοι, αλλά πολλές φορές γίνεται ένα κακό αποτέλεσμα και ξυπνάς, βλέπεις τα λάθη και γίνεσαι καλύτερος. Θα γίνουμε καλύτεροι και θα γίνουμε πάλι ομάδα που θα πατήσει... και θα παίξει ρόλο στην κατηγορία. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι».

O Αλέξης Ντάλλας ανέφερε: «Είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, ώστε να πιέσουμε και να το γυρίσουμε. Τώρα τα κεφάλια κάτω κάτω και κοιτάμε μέσα από την προπόνηση να πάμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι και διαφορετική η προπόνηση. Μέχρι να βρούμε πατήματα είναι πολύ δύσκολο. Μας έκανε κακό που έγινε η διακοπή μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, που αρχίσαμε να πατάμε στο γήπεδο.

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 27 Νοέμβριος 2016 00:45

1 comment

  • Power
    Power Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2016 09:52 Comment Link

    Άσε ρε ΒΑΖΑΚΑ το παραμύθι!!!! Όλοι ξέρουμε τι έφταιξε!!!! Διπλό από ημίχρονο!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep