«Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Ο Μίλος Κόσιτιτς μίλησε για άδικη ήττα του Αχαρναϊκού που άξιζε περισσότερα από το ματς. Ο Μίλος Κόσιτιτς μίλησε για άδικη ήττα του Αχαρναϊκού που άξιζε περισσότερα από το ματς.

Άδικη χαρακτήρισε ο Μίλος Κόστιτς την ήττα από τα Τρίκαλα και τόνισε πως ο Αχαρναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στον Αχαρναϊκό να αποδώσει ποιοτικό ποδόσφαιρο, γεγονός που στοίχισε, σύμφωνα με τον Μίλος Κόστιτς. Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Θέλω να συγχαρώ τα Τρίκαλα για τη νίκη τους. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς σε έναν ακόμα πιο δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, αυτή που ξέρουμε, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έτσι και οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να αλλάξουν φιλοσοφία και να προσπαθήσουν να απειλήσουν με μεγάλες μπαλιές. Οι φάσεις ήταν λίγες. Τα Τρίκαλα κέρδισαν με μόνο μία προσπάθεια. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο τέλος. Στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτερα. Δεν μπορώ να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν έτρεξαν, δεν μόχθησαν, δεν προσπάθησαν, αλλά δεν δημιούργησαν ευκαιρίες».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αν θα βελτιωθεί, ο Κόστιτς τόνισε:

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γι’ αυτό το θέμα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός. Η διοίκηση προσπαθεί να τον βελτιώσει. Ελπίζω ότι πολύ γρήγορα θα λυθεί το πρόβλημα». 

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep