«Θα λύσουμε το πρόβλημα»

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε προβληματισμένος από την επιθετική δυστοκία, αλλά είδε βελτίωση στην ομάδα του.

Μετά την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Λεωνίδας Βόκολος τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Δήλωσε προβληματισμένος από την επιθετική δυστοκία, όμως σημείωσε ότι είδε σημάδια βελτίωσης και ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ακολούθησε την προσπάθεια και την εμφάνιση κατά την άποψή μου. Έχω την αίσθηση ότι ήταν ένα παιχνίδι όπου δικαιούμασταν και θα έπρεπε να παίρναμε κάτι παραπάνω. Δεν τα καταφέραμε. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα απέναντί μας. Σταθήκαμε πολύ καλά, είχαμε ένα πεντάλεπτο - εξάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο που δεχτήκαμε τα δύο τέρματα και με πολύ δόση τύχης.

Δυστυχώς μετά προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε, να αλλάξουμε την κατάσταση. Μένει η προσπάθεια και η εμφάνιση. Όπως έχω πει από την αρχή, εμείς είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε για το επόμενο εντός έδρας. Ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα».

Για τα διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα:

«Συγκρίνουμε το πρώτο ημίχρονο το σημερινό με το πρώτο της Καλλιθέας. Είναι δύο διαφορετικά ημίχρονα. Με την Καλλιθέα είπα ότι πετάξαμε ένα ημίχρονο, όντως. Σήμερα διαφωνώ. Είχαμε ένα διάστημα όπου ο Απόλλων έβαλε δύο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα μας δεν ήταν κακή. Προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά, κάναμε κάποιες φάσεις, δεν κινδυνεύσαμε πλην των φάσεων του Απόλλωνα. Άρα και στην αμυντική λειτουργία και στην ανάπτυξη καταφέραμε και βγάλαμε κάποια πράγματα και η εικόνα μας δεν είχε καμία σχέση με την Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο.

Συνεχίζουμε. Σαφώς και πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω σ' αυτά τα παιδιά, πιστεύω σ' αυτή την ομάδα και θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι τα πράγματα θα αλλάξουν».

Για την επιθετική δυστοκία και αν υπάρχει πρόβλημα:

«100%. Είναι ένα θέμα που με προβληματίζει προσωπικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ισοπεδώνουν τα πάντα. Η προσπάθεια γίνεται. Θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Αυτό που τους έχω πει πολλές φορές είναι ότι όσο παίζουμε ποδόσφαιρο πάντα κοιτάμε να βελτιωνόμαστε. Θα το λύσουμε και σιγά σιγά η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Αν ήταν... σοκ τα δύο γκολ σε σύντομο διάστημα:

«Οπωσδήποτε είναι για οποιαδήποτε ομάδα. Νομίζω όμως ότι δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ίσως είχαμε ένα πεντάλεπτο που ψάχναμε να βρούμε τη σιγουριά. Μετά επανήλθαμε και ισορροπήσαμε. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου μετά τα δύο γκολ. Θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν ικανοποιητική».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep