«Μόνο δύο δέχτηκαν»

Το αίτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας στην ΕΠΣ έγινε αποδεκτό μόνο από δύο ομάδες.

Αίτημα στην ΕΠΣ Καρδίτσας κατέθεσε η Αναγέννηση, έτσι ώστε τα παιχνίδια της να ξεκινήσουν νωρίτερα το Σάββατο (26/11), αφού η ΑΣΑ φιλοξενεί τη Σπάρτη στις 15:00. Παρόλα αυτά η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι μόνο οι Ατρόμητος Παλαμά, Αετός Αγίων Θεοδώρων αποδέχτηκαν την πρόταση και τους ευχαρίστησε.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση γνωστοποιεί στον φίλαθλο κόσμο ότι την Τετάρτη υπέβαλε αίτημα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας για μετάθεση των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Σαββάτου (Α και Α1 Ερασιτεχνική) για να μην συμπέσουν με το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας με τη Σπάρτη που γίνεται στις 3 μ.μ. του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο. Έτσι ώστε ο φίλαθλος κόσμος, αλλά και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ενισχυθεί η ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και στον μεγάλο και διαρκή αγώνα που καταβάλει να κρατηθεί στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ό,τι αυτό θετικό συνεπάγεται για το ποδόσφαιρο και την ίδια την περιοχή της Καρδίτσας.

Απο την ΕΠΣ Καρδίτσας ενημερωθηκαμε πως το αίτημά μας έγινε δεκτό, ΜΟΝΟΝ απο τον Ατρόμητο Παλαμά και τον Αετό Αγίων Θεοδώρων που συμφώνησαν ώστε το μεταξύ τους παιχνίδι να ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου. Γι' αυτό το λόγο εκφράζουμε και δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες στις διοικήσεις και τους αρμόδους των ομάδων του Ατρομήτου και του Αετού Αγίων Θεοδώρων.

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep