Χωρίς Βουό ο ΟΦΗ

Με απουσίες ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό για το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει ο ΟΦΗ την Παρασκευή (25/11, 18:00) στο «Γεντί Κουλέ». Έπειτα από δύο ισοπαλίες με Κισσαμικό και Καλλονή οι «μελανόλευκοι» γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια νέας απώλειας στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό. Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για την ομάδα του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νιόπλιας έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Πάτρικ Βουό αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής παρότι ο Αφρικανός είχε προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό τις τελευταίες ημέρες. Δεδομένων και των διαδοχικών αγώνων που ακολουθούν, αποφασίστηκε να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του στον ΟΦΗ, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που ο ίδιος δεν νιώθει 100% έτοιμος.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ακόμα ο τραυματίας, Ηλίας Κώτσιος και ο Ούγκο Μασάδο που μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά έχει χάσει προπονήσεις. Εκτός έμειναν, επίσης, οι Φαζός, Μπολάκης, Κασμερίδης, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Τουγλής.

Η αποστολή: Δαύκος, Δερμιτζάκης, Βαλλιάνος, Κολιάρας, Χαντί, Νάστος, Μπουρσέλης, Όστοϊτς, Μίκιτς, Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Μάνος, Ογκμποε, Κομεσίδης, Κιάσσος, Ροβίθης και Χίσι.

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep