Μοίρασε χαρά η ΑΣΑ (video)

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας έπαιξαν... μίνι φιλικό με μαθητές.

Χαρά σε μαθητές μοίρασαν την Τετάρτη (23/11) οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο προγραμματίστηκε να διεξαχθεί φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ του ΤΕΙ Τροφίμων και Τεχνολογίας και του ΕΠΑΛ παρουσία των μαθητών του Ειδικού Σχολείου και των Δημοτικών 3ου και 13ου. Πριν την έναρξη οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν... μίνι φιλικό μαζί τους έπειτα από πρωτοβουλία της Βάσως Κουτσώνη, της νέας ψυχολόγου.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Μοναδικές στιγμές καταγράφηκαν στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας κατα την επίσκεψη στο χώρο των μαθητών του Ειδικού Σχολείου και των Δημοτικών 3ου και 13ου! Λίγο πριν την τέλεση του αγώνα του ΤΕΙ Τροφίμων και Τεχνολογίας και του ΕΠΑΛ που έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οι μαθητές των παραπάνω σχολείων είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα... μίνι φιλικό με τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης που είχαν ολοκληρώσει την πρωινή προπόνηση!

Ένας χαμός έγινε όταν ξεκίνησε το μάτς, όπου συμμετείχαν άπαντες και μαζί και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μάγγος και οι συνεργάτες του! Μια όμορφη πρωτοβουλία απο την ψυχολόγο της ομάδας κ. Βάσω Κουτσώνη που είναι και γυμνάστρια στο ειδικό σχολείο που έδωσε πολύ μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν... Το σύνθημα; «Το Ποδόσφαιρο ενώνει και κανέναν δεν μειώνει».

Media

Last modified onΤετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep