Αμφίβολοι τέσσερις στον Άρη

Εκτός από τον Τζιμπούρ, ακόμα τέσσερις παίκτες είναι αμφίβολοι για το ματς του Άρη με τον Κισσαμικό

Με το μυαλό στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11, 15:00) με τον Κισσαμικό στα Χανιά ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη την Τρίτη (22/11), με τα προβλήματα να είναι αρκετά. Εκτός πλάνων για το ματς αυτό έχει τεθεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ ακόμα τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο λόγος για τους Μπαργκάν, Ανάκογλου, Μπούρμπο και Βουτσιά, η κατάσταση των οποίων θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Οι Βουτσιάς, Μπαργκάν, όπως και ο Ανάκογλου, θα επιχειρήσουν την Τετάρτη (23/11) να μπουν σε φουλ ρυθμούς και ο Νίκος Αναστόπουλος θα διαπιστώσει αν μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του για τον Κισσαμικό.

Παράλληλα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε κανονικά με τον Άρη ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος τη Δευτέρα είχε εξασφαλίσει άδεια για να μεταβεί στην Αθήνα και να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες αναφορικά με την προσφυγή του κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου:

«Οι Δημήτρης Ανάκογλου (διάταση στο γαστροκνήμιο) και Πασχάλης Βουτσιάς (ενοχλήσεις στο πόδι) ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά από την πλευρά του ο Χρήστος Μπούρμπος, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το πόδι του (είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο).

Ο Κενάν Μπαργκάν αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης και για –καθαρά- προληπτικούς λόγους αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωσή της. Για μια ακόμη μέρα δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Από εκεί και μετά, ο Μάρκος Ντούνης προπονήθηκε σήμερα κανονικά».

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep