«Καπηλεύονται το όνομα»

Ο Αχαρναϊκός δέχτηκε καταγγελίες σχετικά με επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα της ΠΑΕ με σκοπό να πουλήσουν ημερολόγια.

Ημερολόγια του 2017 με το όνομα της ΠΑΕ Αχαρναϊκός πουλούν άγνωστοι, σύμφωνα με καταγγελίες που έκαναν στους «πράσινους» φίλαθλοι της ομάδας του Μενιδίου. Για τον λόγο αυτό η τελευταία εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε:

«Τις τελευταίες ημέρες δεχτήκαμε καταγγελίες από φιλάθλους πως κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ με σκοπό να πουλήσουν ημερολόγια για το 2017.

Σας εφιστούμε την προσοχή: Η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ πριν προβεί σε οποιαδήποτε δράση της εκτός γηπέδου δημοσιεύει ανακοίνωση με την οποία σας πληροφορεί επισήμως. Μην αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ από επιτήδειους που προσπαθούν να καπηλευτούν το όνομα ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ. Να τονίσουμε πως ούτε ο Ερασιτέχνης Αχαρναϊκός έχει κυκλοφορήσει ημερολόγια για την στήριξη των Ακαδημιών.

Τέλος να επισημάνουμε πως για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο θα επικοινωνείτε ΜΟΝΟ με τα γραφεία στο 2102460260 με τον Πρόεδρο κ. Κλήμη Κολιό ή με τον Υπεύθυνο Διαφήμισης κ. Δημήτρη Κουλουριώτη».

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep