Με οδηγό τον Μάνιας

Ο Αλεχάνδρο Μάνιας σημείωσε δύο γκολ στη νίκη (3-0) του ΑΟΧ απέναντι στην Κ20 του Πλατανιά.

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΟ Χανιά, Θοδωρής Γκάτζιος στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (19/11) με αντίπαλο την Κ20 του Πλατανιά. Οι «κυανόλευκοι» βγήκαν νικητές με 3-0 από την αναμέτρηση που διεξήχθη στη Μοναχή Ελιά, με τον Αλεχάνδρο Μάνιας να σημειώνει δύο γκολ στο 4' και το 41' με σουτ και προβολή αντίστοιχα. Στο 70' ο Βαρούχας διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (3-0).

Ο ΑΟ Χανιά είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αλλά στο 37' ο Ντούμος είχε δοκάρι, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο καλές στιγμές υπήρξαν με τους Γκεμίση (49'), Βαρούχα (79'), Σταματή (55', 69', 82'). «Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια», ανέφερε ο Γκάτζιος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Λάλι, Δαμιανάκης, Ντούμος, Φουρλάνος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Λύρας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Μάνιας, Γκεμίσης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπουρτζής, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ζέρης, Ρούνιτς, Σταματής, Βαρούχας, Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης, Μέρο, Γιαρμάς, Παρασκευόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep