Από... Τρίτη οι Αλγερινοί

Οι Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα απουσίαζαν από το «Δασυγένειο» τη Δευτέρα.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί στον Άρη η επιστροφή του Ματζίντ Μπουγκέρα στις προπονήσεις. Ο Αλγερινός αμυντικός, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τροφική δηλητήριαση και τη Δευτέρα (14/11) δεν έδωσε το «παρών» στο «Δασυγένειο». Η ΠΑΕ, μάλιστα, ανέφερε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ράφικ Τζιμπούρ πρόκειται να μεταβούν την Τρίτη (15/11) στο προπονητικό κέντρο για να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση, που ήταν απογευματινή και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα (οι Νίκος Τσουμάνης και Μανώλης Τζανακάκης συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα), πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι Ράφικ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκέρα, που παραμένουν προληπτικά εκτός προπονήσεων για διαφορετικό λόγο (προέρχονται από κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού και τροφική δηλητηρίαση αντίστοιχα), θα βρίσκονται αύριο στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», προκειμένου να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους. Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση».

Last modified onΔευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep