Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Θέλουμε ρεβάνς για το 5-2

Ο Γιάννης Φιρινίδης θέλει να πάρει την ρεβάνς για την ήττα με 5-2 μέσα στην Λάρισα από την ΑΕΛ. Ο Γιάννης Φιρινίδης θέλει να πάρει την ρεβάνς για την ήττα με 5-2 μέσα στην Λάρισα από την ΑΕΛ.

Ο Γιάννης Φιρινίδης σε συνέντευξη στο sport24 δήλωσε πως η Αναγέννηση Επανωμής θέλει να πάρει το αίμα της πίσω για την βαριά ήττα στην Λάρισα.

Με τη Λάρισα στην έδρα μας έχουμε έναν λόγο παραπάνω να φθάσουμε στην νίκη μετά από την βαριά μας ήττα στον Α΄ γύρο με 5-2. Όπως και να έχει και στα δέκα παιχνίδια που μας απομένουν θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κι αυτό γιατί το τέλος.

Ακόμη μια απάντηση όπως αυτή που έδωσε με τη νίκη της μέσα στην Κατερίνη ψάχνει η Αναγέννηση Επανωμής όπως δήλωσε στην συνέντευξη του ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Φιρινίδης.

«Στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα στην έδρα μας έχουμε έναν λόγο παραπάνω να φθάσουμε στην νίκη μετά από την βαριά μας ήττα στον Α΄ γύρο με 5-2. Όπως και να έχει και στα δέκα παιχνίδια που μας απομένουν θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κι αυτό γιατί το τέλος είναι αυτό που μένει εν όψει της χρονιάς που ακολουθεί. Όσο για την πρόσφατη εμφάνιση και τη νίκη στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσαμε να δώσουμε σε όλους εκείνους που θέλησαν να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε στημένοι, επειδή χάσαμε από Πανσερραϊκό και Βέροια! Μας πείσμωσαν και αυτό βγήκε στον αγωνιστικό χώρο όπου κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και προηγηθήκαμε με 2-1 αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που είχαμε. Ένα σκορ κρατήσαμε μέχρι την λήξη παρά την πίεση που δεχθήκαμε και ουσιαστικά «κλειδώσαμε» την παραμονή μας στην κατηγορία».

Η νίκη στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσαμε να δώσουμε σε όλους εκείνους που θέλησαν να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε στημένοι, επειδή χάσαμε από Πανσερραϊκό και Βέροια! Μας πείσμωσαν και αυτό βγήκε στον αγωνιστικό χώρο όπου κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και προηγηθήκαμε με 2-1.

Για να συνεχίσει ο 29χρονος Κατερινιώτης γκολκίπερ: «Ήθελα πάρα πολύ αυτή την νίκη όπως και όλοι μας μέσα στην ομάδα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό όπως όλοι μας σε κάθε παιχνίδι. Έτσι φροντίσαμε εξάλλου να κάνουμε από την αρχή και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος όποια και αν ήτανε τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει στην διάρκεια της χρονιάς. Μόνο εμείς που είμαστε στην ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες γνωρίζουμε το τι έχουμε ζήσει με την φετινή πορεία.

Αξίζαμε να είχαμε μία καλύτερη πορεία και να βρισκόμασταν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Κάτι που σίγουρα θα συνέβαινε αν δεν υπήρχανε τα όποια προβλήματα είχαμε να αντιμετωπίσουμε με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποια κρίσιμα παιχνίδια.

 

Δεν γίνεται πριν την διακοπή του πρωταθλήματος όλοι να λέγανε ότι ήμασταν μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ακολούθως λόγω των προβλημάτων που είχαμε και της αποχής η πορεία μας να μην ήταν ανάλογη. Φθάσαμε σε σημείο εξαιτίας της πορείας μας να δείχνει πως είμαστε μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Όλα τα παιδιά που είμαστε στην Αναγέννηση Επανομής είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και για αυτό και αξίζαμε να είχαμε μία καλύτερη πορεία και να βρισκόμασταν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Κάτι που σίγουρα θα συνέβαινε αν δεν υπήρχανε τα όποια προβλήματα είχαμε να αντιμετωπίσουμε με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποια κρίσιμα παιχνίδια. Πλέον έχουμε μπροστά μας άλλα δέκα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά θεωρώ πως θέλουμε άλλους τρεις βαθμούς για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Απρίλιος 2012 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep