Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Οριστικό τέλος για Εθνικό Αστέρα

Τίτλοι τέλους για την ομάδα της Καισαριανής που έκλεισε άδοξα την σεζόν. Τίτλοι τέλους για την ομάδα της Καισαριανής που έκλεισε άδοξα την σεζόν.

Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα η ομάδα της Καισαριανής.

Δεν ορίστηκε τρίτο ματς για την ομάδα της Καισαριανής και πλέον το διοικητικό συμβούλιο της Football League θα επικυρώσει την αποβολή της από το πρωτάθλημα. Η αναβολή της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή ήταν και η τελευταία πράξη της τραγωδίας για την ομάδα του Εθνικού Αστέρα που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα αφού συμπλήρωσε τα τρία ματς που προβλέπει ο ΚΑΠ.

Αυτό ήταν το τρίτο ματς που μηδενίστηκε η ομάδα του Εθνικού Αστέρα μετά τις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Βύζαντα Μεγάρων και τον Πιερικό. Αυτή η εξέλιξη φέρνει την αποβολή του από το πρωτάθλημα, η οποία δεν μπόρεσε τελικά να αποφευχθεί. Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στα χέρια της από την ΕΠΟ και σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με το αγωνιστικό τμήμα της Football League ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αδαμάκης τους ενημέρωσε πως η ομάδα δεν θα ταξιδέψει πάλι με τους νέους.

Λίγο αργότερα έφτασε στα γραφείς της διοργανώτριας αρχής έγγραφο από ποδοσφαιριστή που είχε δικαιωθεί τελεσίδικα στην προσφυγή του και το οποίο δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα με την Παναχαϊκή. Αυτή ήταν και η τρίτη αναβολή αγώνα λόγω ανάκλησης της αναστολής αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, για οφειλές προς ποδοσφαιριστές της.

Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Εθνικού Αστέρα τόσο ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, όσο και οι παίκτες θα μιλήσουν και θα αναφερθούν με λεπτομέρειες στην τραγική κατάληξη που έχει αυτή η χρονιά για την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O αγώνας της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ "ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ", ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 08 Απριλίου 2012 και ώρα 17:00, στο ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ" ΑΓΥΪΑΣ δεν θα διεξαχθεί λόγω ανάκλησης της αναστολής αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, για οφειλές προς ποδοσφαιριστές της.

.
Last modified onΠαρασκευή, 06 Απρίλιος 2012 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep