Καρέ... νέων τραυματιών

Χάνουν το ματς της Λαμίας με την Καλλονή οι Βάντερσον, Βαλιός. Τραυματίες και οι Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης.

Τραυματισμών συνέχεια στη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας και στα τρία επίσημα ματς που έχει δώσει, βλέπει ποδοσφαιριστές να αποχωρούν με προβλήματα. Την αρχή είχε κάνει ο Μίλος Τζόκιτς στο Κύπελλο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ κόντρα στον Αιγινιακό χτύπησαν Παπαργυρίου, Τσούκαλος. Στο παιχνίδι της Κυριακής (06/11) με τον Κισσαμικό προστέθηκαν ακόμα τέσσερις στη λίστα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News πρόκειται για τους Βαλιό, Βάντερσον, Βασιλόγιαννη και Σπυρόπουλο.

Ο Βαλιός έχει χτύπημα στον προσαγωγό και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει το προσεχές παιχνίδι στη Μυτιλήνη, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο Βάντερσον, ο οποίος δέχτηκε γονατιά και «κληρονόμησε» αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εκτιμηθεί η κατάσταση και των Βασιλόγιαννη, Σπυρόπουλου, οι οποίοι, επίσης, αποχώρησαν με χτυπήματα.

Σε ό,τι αφορά στις επιστροφές, η μόνη δεδομένη είναι αυτή του Αυγενικού που εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στο πρόγραμμα τη Δευτέρα (07/11), αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα μπει στο πλάνο του προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Αυτό θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της τρέχουσας εβδομάδας.

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep