«Καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο»

Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στην πρεμιέρα επί του ΑΟ Τρίκαλα ο Αγροτικός, καλείται αυτή τη φορά να τα καταφέρει το ίδιο καλά και με τον ΑΟ Χανιά, στο Ρέθυμνο την Κυριακή (6/11, 14.30). Για την ομάδα του Ευόσμου εκτός αποστολής έμεινε όπως αναμενόταν ο τραυματίας Κυριακίδης, αλλά και οι Έππας, Πάλλας και Παπαδημητρίου.

Οι 18 που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Γκέκας, Δεινόπαπας, Πάτο, Θεοδωρίδης. Ο προπονητής Νίκος Νεντίδης μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα των Χανίων τονίζοντας:

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερό τους πρόσωπο. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο όπως άλλωστε έκανε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2016 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep