«Είμαι υπερήφανος»

Ο Γιάννης Μάγγος δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε ανάλογη στήριξη στο μέλλον.

Ως την ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και το καλύτερο τεχνικό τιμ χαρακτήρισε τον Άρη ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος. Όπως ανέφερε μετά το 1-1: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Όπως είπε και ο κόουτς, ομάδες που θέλουν να ανέβουν χάνουν από νωρίς βαθμούς. Σήμερα, αντιμετωπίσαμε την ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και το καλύτερο τεχνικό τιμ, αλλά τα παιδιά έδειξαν πως θέλουν κάτι από το ματς. Ετοιμαστήκαμε κατάλληλα και γνωρίζαμε πως ο Άρης θα πιέσει. Ο Άρης είχε την υπεροχή, αλλά δεν δεχθήκαμε κλασική ευκαιρία, παρά μόνο από σέντρες. Δώσαμε χώρους στον Άρη και καταφέραμε να συμμαζευτούμε αμυντικά μετά το δικό μας γκολ. Ακόμη και το γκολ της ισοφάρισης μπήκε από γέμισμα.

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε τίποτα. Τους θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια και κυρίως στα εντός έδρας δίπλα μας. Εμείς θέλουμε την Αναγέννηση να παίζει ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε να ευχαριστιέται ο κόσμος. Τα κεφάλια κάτω και από αύριο κοιτάμε το ματς με τον Πανθρακικό. Εύχομαι ο Άρης να ανέβει γρήγορα γιατί η Α’ Εθνική τον έχει ανάγκη».

Ο Φώτης Κισκαμπάνης ανέφερε:
«Καταφέραμε και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο κόσμος που το είδε, το ευχαριστήθηκε. Ήμασταν διαβασμένοι απόλυτα. Αυτό που περιμέναμε, αυτό είδαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά. Αν κάναμε κάποιο λάθος, ήταν επειδή δώσαμε περισσότερο χώρο στον Άρη. Σίγουρα το μπάτζετ του είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι έτσι. Καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΤρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep