Απρόοπτα στον Άρη

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα μεταβεί στην Καρδίτσα η αποστολή του Άρη.

Το ερώτημα των τελευταίων ημερών στον Άρη ήταν αν θα ξεκινούσαν ή όχι στην ενδεκάδα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα. Ωστόσο, αμφότεροι προσβλήθηκαν από ίωση και αποκλείστηκαν από την αποστολή, ενώ εκτός αυτού προέκυψαν και δύο τραυματίες. Ο λόγος για τον Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο) και τον Μανώλη Τζανακάκη (διάταση δικεφάλου).

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει ακόμα στη διάθεσή του τον ανέτοιμο, Νίκο Τσουμάνη. Έτσι, στην αποστολή, η οποία αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) για την Καρδίτσα συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές. Η αποστολή: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση), ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση), καθώς και οι τραυματίες της τελευταίας στιγμής Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη διάταση δικεφάλου).

Last modified onΔευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep