«Πολλά περιθώρια εξέλιξης»

Σίγουρος πως ο Αχαρναϊκός θα παρουσιαστεί πιο δυνατός στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Σλοβένος τεχνικός, Μίλος Κόστιτς.

Ο Αχαρναϊκός ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα και διέλυσε με 3-0 την Καλλονή, εντούτοις ο Μίλος Κόστιτς είχε μία διαφορετική προσέγγιση του αγώνα. Ο Σλοβένος τεχνικός υποστήριξε μεν ότι η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι και έφτασε δίκαια στη νίκη, εξέφρασε δε τα παράπονά του για τη νευρικότητα που έδειξε σε κάποια διαστήματα και επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αναλυτικά είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη νίκη και στην Καλλονή για το δίκαιο παιχνίδι που έκανε. Σίγουρα ήταν δύσκολο για τα παιδιά να περιμένουν τόσο μεγάλο διάστημα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα λόγω της αργοπορημένης έναρξης, αλλά η αλήθεια είναι πως για μένα ήταν καλύτερο αυτό. Είχα περισσότερο χρόνο για να γνωρίσω την ομάδα και να την προετοιμάσω.

Με κάνει πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι βάλαμε τρία γκολ. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά και το πετύχαμε, αλλά όχι στο επίπεδο που θέλω. Ο Αχαρναϊκός δεν ήταν αυτό που έχω στο μυαλό μου και θα θέλαμε εν όψει της συνέχειας. Ήμασταν νευρικοί σε αρκετά σημεία του αγώνα, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια εξέλιξης και αγωνιστικότητας. Πάντως, μολονότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, εντούτοις παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τους στόχους για την ομάδα, ο Κόστιτς τόνισε:
«Στόχος μου είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό, να δημιουργούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Σήμερα, με 3-4 ευκαιρίες βάλαμε τα γκολ, αλλά θέλουμε να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. Μ’ αυτή την προοπτική θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Στέργιος Ψιάνος, εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης στάθηκε στους καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει ο Αχαρναϊκός και μπορούν να εξελιχθούν:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, ελπίζουμε για καλύτερη συνέχεια, δείγμα του τι θέλουμε να παίξουμε. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες και πήραμε το ματς. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξελιχθούν και μέσα από την δουλειά να πετύχουν πολλά πράγματα, σε συνδυασμό με την παρουσία έμπειρων παιδιών».

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep