«Πολύτιμος πόντος»

Ο ΑΟ Χανιά ξεπέρασε τη βαριά ήττα στη Σπάρτη σύμφωνα με τον Αντώνη Δρακόπουλο.

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0) στο Αίγιο εμφανίστηκε ο Αντώνης Δρακόπουλος. Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του ξεπέρασαν γρήγορα την ήττα (4-0) από τη Σπάρτη στο Κύπελλο και είπε:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι ξεπεράσαμε σύντομα τη βαριά ήττα από τη Σπάρτη. Ψυχολογικά εμφανιστήκαμε δυνατοί και το δείξαμε αυτό με την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Το ματς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο. Μοιραία θα πήγαινε στο πάθος και τις μεγάλες μπάλες. Σε δύο, τρεις περιπτώσεις σε στημένες φάσεις δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι. Βάλαμε τη μπάλα κάτω και όσο περνούσε ο χρόνος το ψυχολογικό βάρος πήγε στον αντίπαλο. Εφόσον δεν καταφέρουμε να απειλήσουμε με αξιώσεις τον αντίπαλο ως το 65' πήγαμε για την ισοπαλία. Ένας πόντος πολύτιμος σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή και νεανική ομάδα».

Ο Ανδρέας Σταματής δήλωσε:
«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ήταν ένα δύσκολο ματς με ιδιαιτερότητες. Προερχόμασταν από μία μεγάλη ήττα και η ψυχολογία μας είχε πέσει αρκετά. Καταφέραμε με τη βοήθεια του προπονητή μας να έρθουμε έτοιμοι για ό,τι καλύτερο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε να παίξουμε, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πειθαρχημένοι και καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό πόντο για το ξεκίνημά μας. Από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο ματς και πώς θα νικήσουμε».

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep