Με Κατίδη ο Παναιγιάλειος

Η 20άδα του Παναιγιάλειου για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά την Κυριακή (30/10, 15.00).

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου δεν κατέστη εφικτό να προκριθεί ο Παναιγιάλειος, αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Σπάρτη. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι Αιγιώτες ευελπιστούν να έχουν διαφορετική τύχη και να κατακτήσουν τη νίκη. Την Κυριακή (30/10, 15.00) οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου υποδέχονται τον ΑΟΧ στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» πήρε στην αποστολή 20 παίκτες, αφήνοντας εκτός τους Πολυχρονιάδη, Κοντοέ, Κουτσοποδιώτη, Στίκα, Κασβιρόπουλο και Αράπη. Αντίθετα, στα πλάνα του Βόκολου συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος προ ημερών αντιμετώπισε ενοχλήσεις και ήταν εκτός προπονήσεων.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Αθανασίου, Σανδραβέλης, Ρότας, Βλάχος, Ρέλλας, Ντέμο, Μπούζας, Κατίδης, Πατινιώτης, Μωυσίδης, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Ναγιάρ, Τσιλιγκίρης, Ξόμπλιος, Μπουρλάκης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Σαββάτου (29/10) στο γήπεδο Τέμενης , τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία μελών της διοίκησης, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να λαμβάνουν την ευλογία τού πατρός Ιωάννη Αντωναρόπουλου (γνωστός για τα «μελανόλευκα» αισθήματά του), ο οποίος, αφού μετέφερε τις ευχές τού Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου, με τη σειρά του ευχήθηκε πατρικά σε όλους δύναμη, υγεία, επιτυχία και στον Παναιγιάλειο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στο νέο πρωτάθλημα.

Last modified onΣάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep