Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πέναλτι... last year

Ο Τουμέρ Μετίν ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που είχε σκοράρει από τα έντεκα βήματα πριν τον Ζοζέ Ζεκίνια. Ο Τουμέρ Μετίν ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που είχε σκοράρει από τα έντεκα βήματα πριν τον Ζοζέ Ζεκίνια.

Από τον Μάρτιο του 2011 είχε να ευστοχήσει σε πέναλτι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ.

Ο Ζοζέ Ζεκίνια με το γκολ που σημείωσε από τα έντεκα βήματα άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας της Λάρισας κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Αυτό το πέναλτι είναι το πρώτο που ευστοχεί η ΑΕΛ έπειτα από ένα χρόνο. Ο προηγούμενος ποδοσφαιριστής που είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι ήταν ο Τουμέρ Μετίν στις 13 Μαρτίου 2011 στο 3-3 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Αυτή την σεζόν η ΑΕΛ έχει κερδίσει ακόμη ένα πέναλτι, αλλά ο Ζοέλ Τσιμπάμπα νικήθηκε από τον Γιώργο Σουλογάνη στο ματς της Καλλονής με την Λάρισα στην Μυτιλήνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΖΕΚΙΝΙΑ

.

Αυτό, πάντως είναι μόλις το δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΛ σε 21 ματς που έχει δώσει μέσα στο ΑΕΛ ARENA. Το προηγούμενο ήταν στην ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου όπου πάλι ο Τουμέρ Μετίν είχε σκοράρει από τα έντεκα βήματα.
Την σεζόν 2010-11 η ομάδα της Λάρισας κέρδισε πέντε πέναλτι τα οποία τέσσερα χτύπησε ο Μετίν (τρία εύστοχα - ένα άστοχο) και ένα εύστοχο ο Κανόμπιο.

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2012 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep