Κανονικά το Ελευσίνα-Τρίκαλα

Απερρίφθη από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Ζακύνθου.

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του ορισμού του αγώνα Κυπέλλου Πανελευσινιακός-Τρίκαλα είχε καταθέσει η Ζάκυνθος. Αυτή, ωστόσο, κρίθηκε μη νόμιμη και απερρίφθη. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση Πανελευσινιακός-Τρίκαλα, την Πέμπτη (27/10, 15.00) θα γίνει κανονικά με τα έως τώρα δεδομένα.

Αυτό γιατί αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την προσφυγή της Ζακύνθου κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Football League, ο αγώνας Κυπέλλου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η ενημέρωση: «Σας ενημερώνουμε ότι Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 26-10-2016 έλαβε την υπ' αριθμόν 124 απόφαση.

Υπόθεση: Προσφυγή της «ΠΑΕ Ζάκυνθος ΑΠΣ» κατά της από 24/10/2016 απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και την από 26/10/2016 πρόσθετη παρέμβαση της «ΠΑΕ Πανελευσινιακός ΑΟ 1931» υπέρ της ΕΠΟ.

Απόφαση: Συνεκδικάζει κατ’ αντιμωλίαν των διαδίκων. Απορρίπτει ως μη νόμιμη την ως άνω προσφυγή».

Η αποστολή της ομάδας της Δυτικής Αττικής για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, αν γίνει οριστικά, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, θα ανακοινωθεί ανήμερα του αγώνα. 

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep