«Για το νικηφόρο ξεκίνημα»

Οι Βαγγέλης Πίτκας και Σταύρος Πεταυράκης θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τη χρονιά

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της η Λαμία, που υποδέχεται την Πέμπτη (27/10, 17:15) την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο. Αυτό τόνισαν στην κάμερα του Star Λαμίας οι Βαγγέλης Πίτκας και Σταύρος Πεταυράκης, οι οποίοι επισήμαναν πως διαχειρίστηκαν σωστά την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος και πλέον είναι έτοιμοι να δείξουν τη δουλειά τους στο γήπεδο.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά. Είναι δύσκολη ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας, από τις καλές της κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Πίτκας.

Για το αν πέφτει το βάρος στο πρωτάθλημα: «Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει να κάνει με το αν είναι Κύπελλο ή πρωτάθλημα. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Αυτό θα κάνουμε και την Πέμπτη.

Για την αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο να κάνεις τρεις μήνες προετοιμασία, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, είμαστε μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια. Δεν αφήσαμε εμείς να μας επηρεάσει, δουλεύαμε σωστά και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δούμε τα αποτελέσματα και μέσα στο γήπεδο».

Ο Σταύρος Πεταυράκης από την πλευρά του επισήμανε: «Γνωρίζουμε την Αναγέννηση Καρδίτσας, την είχαμε αντιμετωπίσει εδώ σε ένα φιλικό. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση το φιλικό με το επίσημο παιχνίδι. Εχουμε δουλέψει αρκετά, τέσσερις μήνες προετοιμασίας κλείνουμε, και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για το αν το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα: «Όπως σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε θα δώσουμε το 100% και θα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και στο Κύπελλο».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Θέλουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας να είναι νικηφόρο, για να πάει η χρονιά ανάλογα».

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep