«Να αποκομίσουμε εμπειρίες»

Δύσκολο ματς χαρακτήρισε αυτό του Κυπέλλου με τη Λαμία ο Γιάννης Μάγγος. Η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Από τη Λαμία ξεκινούν οι φετινές επίσημες υποχρεώσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (27/10, 17:15) τους «κυανόλευκους» και ο τεχνικός, Γιάννης Μάγγος με δηλώσεις του στο FL News χαρακτήρισε δύσκολη την αποστολή της ΑΣΑ, η οποία θέλει να κερδίσει εμπειρίες μέσω του θεσμού του Κυπέλλου.

Όπως ανέφερε ο Μάγγος: «Έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία που διεκδικεί την άνοδο. Το έχει δείξει αυτό σε όλα τα φιλικά, αλλά και με το 4-0 σε βάρος του Άρη. Εμείς βλέπουμε τον θεσμό του Κυπέλλου ως αποκόμιση εμπειριών».

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμειναν οι Γεωργατζάς, Τζάνης, Ζδράβος, Βουκομάνοβιτς. Μυργιώτης, Σαγιέντ. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην 20άδα ο Ξενοφών Φέτσης, αλλά και δύο νεαροί που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό, Γιώργο Ξέρρα και τον 19χρονο αμυντικό, Γιώργο Τζέλλο, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Νέων.

Η αποστολή: Κουτσόπουλος, Πρίφτη, Καλλιβωκάς, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Τζέλλος, Τσόπελας, Μπλέντι, Μάιγκα, Φέτσης, Μοσχάκης, Μπιτέλης, Τσιλούλης, Υφαντής, Ξέρρας, Ντάνκουα, Τζέκος, Ντιάτα.

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep