«Διάκριση παιχνίδι με το παιχνίδι»

O Kώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τη νέα ομάδα του Πανθρακικού, το καλό ξεκίνημα στο Κύπελλο και την διεκδίκηση όποιας διάκρισης μπορεί να έρθει μέσα από αυτό. O Kώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τη νέα ομάδα του Πανθρακικού, το καλό ξεκίνημα στο Κύπελλο και την διεκδίκηση όποιας διάκρισης μπορεί να έρθει μέσα από αυτό.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε πως ο Πανθρακικός είναι νέα ομάδα, αλλά έχει την ταυτότητα να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί στο Κύπελλο.

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, μίλησε μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας με 3-0 για την 1η αγωνιστική των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος στην κάμερα του OTE. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επικρατήσαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Αυτή η νίκη είναι ακόμη πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας στις 25 Οκτωβρίου. Μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα με την Καλλιθέα και φτάσαμε στη νίκη. Τώρα ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή και να αποκτήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό που τόσο πολύ λείπει από τις ομάδες της Football League».

Με αυτό το 3-0 δίνει παραπάνω ελπίδες για να διεκδικήσει η ομάδα κάτι παραπάνω στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό;

«Η ομάδα έχει την ταυτότητα και την ιστορία για να διεκδικήσει την διάκριση στον θεσμό μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε μια νέα ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα προχωράμε προς το καλύτερο. Αν είναι να συνεχίσουμε στο κύπελλο θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια μας» 

Last modified onΤρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep