Η έφεση της Ζακύνθου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η έφεση της Ζακύνθου κατά της επικύρωσης συζητείται την Τετάρτη (26/10).

Τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Football League όρισαν τους αγώνες του Πανελευσινιακού σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Ωστόσο, η Ζάκυνθος είχε ήδη κινηθεί νομικά κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας και η επιτροπή εφέσεων θα εξετάσει το αίτημά της την Τετάρτη (26/10).

Βέβαια, μόνο αν δικαιωθεί και, μάλιστα, άμεσα δεν θα αγωνιστούν οι «σταχυοφόροι» την Πέμπτη (27/10) απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και κατ' επέκταση στη Football League απέναντι στον Πανσερραϊκό. Στη λίγκα, μάλιστα, ανέφεραν ότι αναλόγως της απόφασης είναι πιθανό να διαφοροποιηθεί και το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Στην ομάδα της δυτικής Αττικής σημειώνουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία και αναφέρουν ότι προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν...

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (26/10) θα εκδικαστεί, επίσης, η προσφυγή της ομάδας του Ιονίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΟ να ορίσει το παιχνίδι Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 26-10-2016 και ώρα 17:00 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ κατά της με ημερομηνία 10-10-2016 απόφασης ΔΣ./FOOTBALL LEAGUE».

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep